عرضه کنندگان عصاره زهر عقرب
عرضه کنندگان عصاره زهر عقرب با عرضه محصولی خالص و اصل قادرند به جهانی دست یابند. گرانبهاترین مایع در جهان سم یا همان زهر عقرب است که قیمت زهر عقرب هر یک گرم سم خشک عقرب بیش از ۸۰ میلیون تومان است، این محصول خاصیت درمانی بالایی دارد و به درمان انواع سرطان ها و مشکلات کبدی کمک می کند.
استفاده از زهر عقرب در کارهای پزشکی
بیشترین موارد استفاده از زهر عقرب در صنعت پزشکی و دارو سازی می باشد. و چند سالی است که دانشمندان تمام تلاش خود را می کنند تا از پروتئین های زهر عقرب برای درمان بسیاری از بیماری های سخت استفاده کنند، در مین زهر عقرب پروتئینی به نان پپتید وجود دارد که به درمان سرطان و بیماری های مزمن کمک بالایی می کند. برخی خواص عقرب در کار های پزشکی عبارتند از:
- بر اساس مطالعه های انجام شده در سال 2013 به عنوان مسکن درد استفاده می شود.
- باعث شکست پیوند سیاهرگی می شود و علت آن وجود سمی به نام مارگاتوکسین می باشد.
- به ساخت داروی آرتروز روماتیسمی کمک کرده و همچنین برای درمان سرطان مغز و استخوان مفید است.
- برای درمان لوپوس لوپوس مفید است و باعث کنترل این بیماری ها می شود.
- برای جلوگیری از از شکست بای پس قلبی مفید است و باعث افزایش جریان قلب بعد از عمل جراحی می شود
- برای از بین بردن سلول های سرطانی استفاده می شود و اگر زهر عقرب به دستگاه رنگ آمیزی تومور متصل شود از رشد سلول های سرطانی پیشگیری می کند
- زهر عقرب بالغ خاصیت فلج کننده دارد و محدود کننده بین مایع برون سلولی مغز و سیستم اعصاب مرکزی و جریان خون در بدن می باشد.
فروشندگان مستقیم عصاره زهر عقرب
فروشندگان مستقیم زهر عقرب خالص با ارائه محصولی با کیفیت توانسته اند سود خوبی به دست آورند. بر اساس خاصیت پزشکی و درمانی آن این روزها ما شاهد گسترش تجارت زهر عقرب در بازار داخلی و خارجی هستیم. توجه داشته باشید زهر عقرب حاوی پروتئین است و برای درمان بسیاری از بیماریها مانند روماتیسم مفصلی، التهاب روده، بیماری ام اس، سرطان در خارج از کشور مورد استفاده قرار میگیرد و بازار بسیار پر سودی را به خود اختصاص داده است.
امروزه اکثر فروشندگان و تاجران اقدام به پرورش عقرب کرده اند که 100 درصد سود آور می باشد، لذا برای پرورش عقرب صرفهی اقتصادی بسیار زیادی دارد. در هنگام پرورش آن توجه کنید که عقرب ها در جای خودشان در محیط زیست نقش بسیار ارزشمندی دارند، اما اگر به هر دلیلی انسان پا به حریم یا قلمرو عقرب ها بگذارد، این حشرات میتوانند دشمن تلقی شده و زندگی انسان را به خطر اندازند.